Indítsa el még ma a hűségrendszerét!! 2020-05-27T13:30:26+00:00

Indítsa el még ma a hűségrendszerét!

Az olyan ügyfélközpontú cég számára, mint amilyen az Ön vállalkozása, a legfontosabb kérdés az ügyfelek kezelése. Folyamatosan keresni kell a módszereket az új ügyfelek meghódítására, a régi vásárlók megtartására. Meg kell találni azt a marketing eszközt, amivel költséghatékony módon akadályozhatja meg ügyfelei elvándorlását.

01

Adjon hűségkártyát minden ügyfelének, és a vásárlás után pontokkal jutalmazza a visszatérő vevőket. A pontok formájában adott kedvezményeket így részletesen nyomon tudja követni, nincs céltalanul szétosztogatott árengedmény.

02

A rendszer alapja a vásárlási adatok folyamatos és pontos nyilvántartása, amit modern technikai eszközökkel, érintésmentes törzsvásárlói kártyákkal és terminálokkal valósítunk meg. Ez biztonságot ad Önnek és vállalkozásának.

03

A hűségrendszer legfontosabb feladata a törzsvásárlók kezelése, ezen keresztül a vásárlói szokások elemzése és értékelése. Elemezze a statisztikákat minél gyakrabban, javítsa üzletmenetét és kápráztassa el még jobban ügyfeleit .

04

A vásárlási tranzakciókból nyert minőségi adatok elemzése lehetővé teszi a célzott marketing tevékenység végzését az egyéni vásárlók és vásárlói csoportok felé. Hasonló ügyfeleiből hozzon létre mielőbb vásárlói csoportokat.

Valódi hűségrendszer NEM webshopoknak!

Ha “hagyományos” üzlete van, akkor kezében a lehetőség a vevői megtartására.

Mi a SkyCred?

A SkyCred …az Ön hűségrendszere… Egy kulcsrakész működő keretrendszer, amivel egyszerűen elindíthatja, megvalósíthatja a vevőmegtartó hűségrendszerét. Így már nem kell azon gondolkodnia, hogy hogyan kivitelezze a rendszerét, mert szinte mindent elkészítettünk előre. Csak a vállalkozása adataid kell megadni, és még néhány fontos információt az üzletéről. Szabadon beállíthatja, hogy milyen engedményeket alkalmaz, a rendszerben erre vonatkozóan semmi kötöttség nincs. A SkyCred hagyományos, valós boltoknak készül, ez most nem webshopoknak való. Minden tudásunkkal azon dolgozunk, hogy boldog, visszatérő vásárlókat lássunk az Ön üzletében is.

Miért jó Önnek, ha lesz hűségrendszere?

A SkyCred rendszer segítségével a bejáró vevői törzsvásárlókká válhatnak. Sokféle megoldás áll a rendelkezésére arra az esetre, ha a webshopját, weboldalát, vagy Facebook oldalát megnézi valaki. Elindul a megjelölés, futhat a remarketing  kód. De mi a helyzet egy “hagyományos” fizikai elhelyezkedésű boltban? A gyakorlat azt mutatja, hogy bejön a vásárló, jó esetben vásárol is és fizet. Nem kér névre szóló számlát, kap egy nyugtát, és elegánsan távozik. Örülhet, mert csörgött a kassza, de vajon  mi lesz holnap? Hirdethet újra a drága, új vevőket szerző technikákkal, hogy a meglévő vásárlói újból visszajöjjenek.

Ha van saját hűségrendszere, akkor az újravásárlásra fordított költsége töredéke lehet az előbbinek. A rendszer segítségével a vásárlói szokásairól adatokat gyűjthet. Ahhoz, hogy a vevői használják a kártyájukat, meg kell jutalmaznia őket. A pontgyűjtés kiváló módja annak, hogy vevői önként szolgáltassanak magukról adatokat, hiszen a később beváltható pontjaikért cserébe örömmel nyújtják át vásárlói kártyájukat. Tehát ezért éri meg:

  • pazarló hirdetések helyett takarékos megoldás
  • gyors adatgyűjtés a vásárlói valós vásárlási szokásairól

Mivel segíti a SkyCred a munkáját?

A SkyCred rendszer segítségével könnyen kommunikálhat a vásárlóival. A törzsvásárlói személyes fiókjaiba (asztali, mobil aplikációjába) hírleveleket, üzeneteket, kuponokat, ajánlatokat küldhet, melyekkel újravásárlásra ösztönözheti őket. Statisztikai modulunk segítségével elemezheti a vásárlói aktivitásokat. Akár minden vásárlóról egyéni statisztikát készíthet.

A terminál minden tranzakciónál blokkot nyomtat. Ezekre a blokkokra bármikor, akár naponta változó akciós üzenetet tud elhelyezni. A lehetőségek végtelenek!

Egy vásárlásnál mennyi mindent kell még adminisztrálni?

Azt tapasztaltuk, hogy azokat a módszereket nem szerették sem a vásárlóink, sem a munkatársaink, amikor a fizetésnél sok plusz adminisztráció keletkezett, és ezzel még sok idő is telt el. Ezért a rendszert úgy alkottuk meg, hogy a pénztárnál való áthaladást a lehető legkisebb mértékben sem akasztja meg. A terminálba kizárólag a végösszeget kell megadnia, hozzáérinteni a vásárló kártyáját, és kész. A többi munkát a háttérben a program végzi. Így az egész folyamat néhány másodpercre csökkent.

Az adott engedményből mennyi jut el a törzsvásárlókhoz?

Ez egy nagyon fontos kérdés! A rendszer nem MLM, nincsenek különböző rangok, pozíciók, és ezáltal semmilyen címen sincsenek jutalékok kifizetve különféle “ügynökök” hadseregének. Az Ön által adott engedményt 100%-ban jóváírjuk a vásárlók törzsvásárlói kártyáján pontok formájában!

Miben más mint a többi pontgyűjtő?

A vásárlóknak csak egy kártyája van, amit szabadon használhat minden SkyCred partner üzletben. A hűségéért cserébe pontokat (engedményket) kap, amit bárhol gyűjthet, és bárhol elkölthet. Nincsenek különböző zsebek, szabadon felhasználhatja amit szépen lassan összegyűjtött. Így idővel a kártya értéket képvisel a vásárló számára, amint jelentősebb mennyiségű pont szaporodik fel rajta. Ez sokkal jobban motiválja a vásárlókat, mit ahol sok tárcában sok kis apró fillér lapul, de igazából semmi komolyra nem tudja elhasználni a rendszer elszigeteltsége miatt! Higgye el, kipróbáltuk néhány ezer kártyával, ez az amitől működik! Több multi használja az együttműködésen alapuló hűségrendszert, akkor miért kellene nekünk kisvállalkozóknak másként tenni?

Milyen kártyája lesz a vásárlóknak?

A SkyCred hűségrendszernél modern RFID érintésmentes technológiát, kártyákat használunk. A vonalkódos, QR kódos, pecsételős módszerek nem erre a célra valók. Ezek a rendszerek a biztonság tekintetében sok sebből vérzenek, számtalan visszaélésre adnak lehetőséget. Ezeket már mi megtapasztaltuk, bezártuk a rosszindulatú trükkök elől a kiskapukat. Önnek már nem kell a tanulópénzt megfizetni, mi már kifizettük a hibák árát.

A törzsvásárlók adataihoz hozzáférhetek?

Az üzletéhez csatlakozott törzsvásárlói adataihoz korlátozás nélkül férhet hozzá. Az ügyfelei adatait bármikor, bármennyiszer le tudja tölteni a rendszerből. A vásárlók vásárlási előzményeit, a tranzakciók előzményeit is korlátlanul használhatja. Az adat az Öné!

Hogyan átjárható a rendszer, ha a máshol gyűjtött pontokat az Ön üzletében költi el a vásárló?

Minden pontnak, amit a törzsvásárlók összegyűjtenek, valós fedezettel kell rendelkeznie! A pontok fedezete úgy jön létre, hogy pont felíráskor a törzsvásárlónak jóváírt pontok értékét be kell fizetni a SkyCred elszámoló számlájára, amit azonnal a törzsvásárló pontegyenleg számláján jóváírunk. Ekkor kerül az engedmény, azaz a pont értéke a törzsvásárlóhoz. A pontok levásárlásakor pedig a levásárlás pillanatában a rendszer a partner üzlet számlájára írja jóvá a pontok ellenértékét. Így amikor megbizonyosodik arról, hogy a törzsvásárlónak elég pontja áll rendelkezésére a termék vásárlásához vagy szolgáltatás igénybevételéhez, akkor további kérdésre nincs szükség, mert az árat a rendszer fizeti ki, mégpedig azonnal. Ekkor a pontért való értékesítés egy engedmény nélküli, 100% értéken történő eladás. Mert a SkyCred rendszer levonás nélkül jóváírja az értékét, a vásárló mégis azt érzi, hogy most ezt a terméket ingyen kapta meg. Egy igazi win-win szituáció!

Mennyibe kerül a rendszer?

  • A rendszerhez való csatlakozásnak egyszeri díja van. A csatlakozási díj tartalmaz egy főadminisztrátori személyes SkyCred törzsvásárlói fiókot, egy hozzá kapcsolt üzleti fiókot, és 1 db kártyaelfogadó terminál beállítását és kihelyezését az Ön üzletébe.
  • A program folyamatos fenntartásának havi alapdíja van, ami a választott előfizetési csomag szerint különböző lehet. A rendszer teljes használati díja a programban generált törzsvásárlói forgalom 1,5%-a vagy 1%-a. A havi alapdíjat a a használati díjba beszámítjuk, az 100%-ban leforgalmazható. Ennek következtében, amíg az 1,5% vagy 1% forgalmi díj nem haladja meg a havi alapdíj mértékét nincs többletköltség.
  • Az érintésmentes törzsvásárlói kártyákat a SkyCred biztosítja, azokat a vásárlói regisztrációja után, megszemélyesítve juttatjuk el az Ön üzletébe, hogy átadhassa az ügyfeleinek. Szándékosan nem a vásárlónak küldjük, hanem Önhöz, hogy ezzel is egy plusz érintési esemény keletkezzen üzletében.