Nyereményjáték? Minden, amit a hűségrendszerekről tudni akart!

Ha Ön egy olyan vállalkozó, akinek fontos üzletének sikeressége és alapvető dolognak tartja a törzsvásárlóival való baráti viszonyt, és ehhez még bevétel növekedést is szeretne, akkor ideje megismerkedni a hűségrendszerekkel.

Nyereményjáték?

Minden, amit a hűségrendszerekről tudni akart!

Sokan felesleges pénzkidobásnak, időpocsékolásnak tartják a hűségrendszereket. Pedig fogalmuk sincs, mennyi mindenből maradhatnak ki emiatt, hiszen rengeteg pozitív hatása mutatkozhat egy vállalkozásnál. Ezenkívül, ha fontosak számunkra a vevők, ezzel megajándékozhatjuk őket hűségükért, amivel nemcsak ők nyernek, hanem nekünk is megmaradnak a vásárlóink. Sőt, újabbakat szerezhetünk, ezáltal bevétel növekedésre tehetünk szert. De ehhez tisztában kell lennünk a hűségrendszerek működésével.

Egy hűségrendszer egyrészt lehet elektronikus, másrészt manuális, de akármelyiket választjuk, ez egy hosszútávú elköteleződés, nemcsak néhány nap vagy hét. A manuális hűségrendszerek, amelyek általában a gyűjtőfüzetbe való matricaberagasztásról szólnak, meghatározott idejűek, általában pár hónap. A megmaradt kuponfüzetek és kuponok pedig mind kárba vésznek, és nem is tudjuk pontosan ellenőrizni a játék sikerességét, használtságát.

Ezzel szemben egy elektronikus rendszerben egy-egy hűségjáték végén nem áll meg az élet, hiszen online felületen bármikor megváltoztathatjuk az időtartamát vagy egyszerűen nekikezdhetünk egy másiknak. Sőt, bármilyen információt megoszthatunk rajta keresztül vásárlóinkkal. Hiszen ez az online felület, – amit mi kínálni tudunk – bármilyen eszközről elérhető, és ezenkívül csak a kártyaolvasó terminálok szükségesek, amik ráadásul érintésmentesek és a kártyák, amiket törzsvásárlóinknak adhatunk. Lényeges előnye, hogy nehezebben tűnnek szem elől, mint a matricák vagy a papírfüzet, de ha ez mégis megtörténik, akkor az online adattároló felületről könnyedén hozzájuthatunk a vásárló adataihoz és biztosíthatunk egy újabb kártyát, amin megmaradnak régi pontjai.

A hűségprogram általunk megválasztott kedvezményekre jogosíthatja fel a vásárlót, közvetlenül tudjuk informálni vevőinket, céltudatosabb marketingkampányt készíthetünk vele és pontosan nyomon követhetünk mindenféle adatot vállalkozásunkkal kapcsolatban.

További részletesebb információkért keressen bennünket, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

2016-09-14T11:28:05+00:00