Mitől jó egy hűségrendszer?

Rengeteg féle hűségrendszer létezik, amelyek többféle céllal és megoldásokkal rendelkezhetnek. De nem feltétlenül mindegyik hatásos és megfelelő üzletünk számára, ezért érdemes meggyőződnünk néhány alapvető funkcióról, amit igényel egy jó hűségrendszer.

Mitől jó egy hűségrendszer?

Lényeges, hogy megfelelő hozzáférhetőséget biztosítson a vásárlókhoz, hogy ne nehézkesen jussanak tovább a tudnivalók tőlünk a vevőig. Főleg itt fontos a közvetlen információáramlás és a gyorsaság, hogy ne az utolsó pillanatban értesüljenek egy-egy akcióról, kuponról stb.

Az egyszerűség és kezelhetőség legalább ugyanilyen nélkülözhetetlen, hiszen ha hosszadalmas folyamat a regisztrálás, vagy eleve a hűségrendszer használata, az emberek megunják, vagy egyszerűen csak nem marad türelmük végigcsinálni. Szóval mindenképp törekedjünk egy könnyen kezelhető törzsvásárlói rendszer biztosítására. A korszerűtlen matricás, gyűjtőfüzetes megoldás helyett ezért válasszunk inkább kártyás, érintésmentes rendszereket.

A megfelelő hűségrendszerben könnyedén ellenőrizhetjük a vásárlóink számát, a program sikerességét és használati mennyiségét, ami nagyon meghatározó, hogy tisztában legyünk használatának életrevalóságával. A visszaellenőrizhetőség így szintén nem egy hanyagolható pont egy jó hűségrendszerben.

A hűségrendszer kiépítése lehetőleg ne kerüljön ezenfelül felesleges költségekbe, törekedjünk kikerülni a drága informatikai eszközök beruházását igénylő megoldásokat. Sőt, természettudatosságból kifolyólag a rengeteg papíralapú hűségrendszer sem a legjobb választás. Elegendő az egész működéséhez egy hűségkártya és annak a kártyaolvasó terminálja, semmi értelme ennél jobban bonyolítani.

A korlátlan készenléti állapot lényegessége egyértelmű, hiszen milyen kellemetlen lenne, ha éppen nem tudnánk lehetőséget adni egy vásárlónak a hűségprogramhoz való csatlakozáshoz, mert megfagyott a rendszer. Törekedjünk egy megbízható rendszer kiépítésére.

Mindemellett az egyetlen dolog, ami meghatározó, hogy nekünk szimpatikus legyen a rendszer!

Mi mindezeket biztosítani tudjuk egyszerre! További részletesebb információkért keressen bennünket, kérdéseivel forduljon bátran hozzánk!

2016-09-14T11:00:53+00:00