Melyiket válasszam?

Ha hűségrendszert szeretnénk vállalkozásunkba, érdemes aprólékosan körbenézni és tájékozódni a lehetőségekről, melyiket érdemes választanunk. Rengeteg nézőpont szerint dönthetünk, így előtérbe helyezhetjük azokat a tulajdonságokat, amiket egyértelműen szeretnénk egy hűségrendszernél.

A NAGY kérdés!

Melyiket válasszam?

Ha fontos számunka a platform, amin a törzsvásárlói program működik, mindenképp tisztázódjunk bennünk, hogy melyik mennyi előnnyel és hátránnyal jár. A kártyás, kuponos, pecsételős és matricás hűségrendszerekkel mind összefuthatunk manapság.

Ha nagyon az egyszerű kezelhetőségre és átláthatóságra törekszünk, mindenképp a kártyás verziót válasszuk. Főleg, ha könnyedén szeretnénk változtatni a hűségrendszer egy-egy részletén, kuponokat szerkeszteni vagy hírleveleket, üzeneteket küldeni a törzsvásárlói rendszer tagjainak.

Ha kevésbé számít, hogy pontosan informálódjunk a hűségrendszer sikerességéről és vásárlóink számáról, nem tartunk igényt statisztikákra és jelentésekre, ráadásul az online rendszerrel sem szimpatizálunk, akkor választási lehetőségként marad a papíralapú törzsvásárlói program. De ebből többféle létezik; a két legismertebb a pecsételős és a matricás.

Ezek használata egyrészt körülményesebb az eladó és a vevő számára, másrészt mindkettő véges elérhetőségű, így kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, ha nem tudunk pecsétet/matricát biztosítani vásárlóinknak. Ráadásul kifejezetten nem környezettudatos, főleg ha a másik véglet történik, hogy rengeteg gyűjtőfüzet és matrica megmarad, ami a program befejeztével kárba vész.

Ezenkívül, ha fillérekre pontosan szeretjük kiszámolni a maximum költségvetést egy-egy termékre, akkor mindenképpen a kártyás hűségrendszert válasszuk, hiszen egyszer szükséges csak hozzájutni a kártyaterminálokhoz, az online rendszerhez és tárhelyhez. Ezzel szemben a gyűjtőfüzetek, matricák, pecsétek teljes egészében a hűségrendszer sikerességétől és használtságától függnek, így nem lehetséges megállapítani, mennyivel kellene számolnunk a törzsvásárlói rendszer befejezéséig.

Ha ezekkel a legfontosabb tulajdonságokkal és lehetőségekkel tisztában vagyunk, máris egyszerűbb a választás. További részletesebb információkért keressen bennünket, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

2020-05-27T13:50:58+00:00