Kezdő lépések: útmutató a hűségrendszer indításához

Ha utánajártunk a hűségrendszerek fajtáinak, és meggyőződtünk arról, hogy melyik a legmegfelelőbb vállalkozásunk számára, akkor nincs más teendő, mint belekezdeni. De sokszor, egy új projektnél az embernek fogalma sincs, honnan induljon.

Kezdő lépések: útmutató a hűségrendszer indításához

A SkyCred rendszerében pofonegyszerű, ráadásul egy személy több üzleti fiókkal rendelkezhet. Elsősorban regisztrálni szükséges, és rögtön kézhez kap egy teljesen kész rendszert, amivel akár elemezheti vásárlóinak szokásait, igényeit. Ha regisztrált, az üzleti fiók létrehozása a következő lépés. Ezáltal Ön válik az első bejegyzővé, ami azt jelenti, hogy egyben adminisztrátor is. De előbbi átruházható a későbbiekben. Sőt, külön szabályozható minden tevékenység hozzáférési szintje, amit adminisztrátorként bármikor változtathat.

A regisztráció első lépései után következik, hogy az összes adat és elérhetőség bekerüljön a rendszerbe vállalkozásunkról, így az bekerül a rendszerbe, ahol más üzletek vásárlói is megtalálhatnak bennünket. Ezáltal érdemes nyitvatartási időket megadni.

A további elengedhetetlen kellékeket mi biztosítjuk, így a kártyaolvasó terminálokat, a hűségkártyákat és a felhő alapú tárhelyet. Mindössze egy internet böngészőre van szüksége, amivel a nap 24 órájában hozzáférhet üzletének adataihoz. Ráadásul akár laptopról, asztali számítógépről, táblagépről és okostelefonról is elérhető.

Mindezek után akár azonnal belekezdhet hűségrendszerének előnyeinek élvezésébe. Létrehozhat korlátlan számú ügyfélcsoportot, kedvezményeket állíthat be, statisztikákat kaphat vásárlóiról, kampányáról. A hírfolyamon friss információkkal, akciókkal és marketing anyagokkal érheti el közvetlenül vásárlóit. Ezenkívül kuponokat készíthet, ami statisztikailag nyomon követhető, elemezhető és költséghatékony módszer. Hírleveleket küldhet szét vásárlóinak az aktuális kedvezményekről, így rögtön megnövelheti esélyét, hogy betérjenek üzletébe.

Ha felfedezte a rendszer összes lehetőségét és funkcióját, annyi a teendője, hogy élvezi
előnyeit. További részletesebb információkért keressen bennünket, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

2020-05-27T13:47:05+00:00