Kell-e az én üzletemben hűségrendszer?

Kis- és középvállalkozóként, akár kereskedelmi, akár a szolgáltatói piacról beszélünk, nehéz felvenni a versenyt a hatalmas multinacionális cégek vásárlóinak számával, marketingjével és hűségprogramjaival. A mi rendszerünk erre próbál megoldást nyújtani, kényelmes, egyszerű és jövedelmező formában.

Miért lenne szükségem hűségrendszerre?

Manapság a kis-, és középvállalkozásoknak nehéz új vásárlókat magukhoz csábítaniuk, sőt sokszor a vevők megtartása is nehézséget okozhat. De mindenképpen érdemesebb az utóbbira törekedni, mert sokkal egyszerűbben lehetséges, mint gondolja. Ehhez elég, ha valami aprósággal kedveskedünk nekik.

A törzsvásárlói program erre nyújt megoldást, hiszen a hűségkártya segítségével a vásárlás után pontokkal jutalmazhatja a visszatérő vevőt. A SkyCred hűségrendszerben ha az egyik üzletben regisztrál a vásárló, akkor automatikusan bekerül az adatbázisba, így a későbbiekben akármelyik üzletbe tér vissza vásárolni, hűségpontjai ugyanúgy gyűlnek, akár az első vásárlás alkalmával. De nem csak a vásárló élvezi ennek előnyeit, hanem az Ön vállalkozása is, hiszen ezzel sokkal több vásárlót ragadhatunk meg.

A vásárlási adatokat folyamatosan nyilvántarthatjuk, segítségével elemezhetjük a vásárlási szokásokat. Az ezáltal kapott adatok hozzájárulhatnak egy céltudatosabb és sikeresebb marketing kiépítésében, így üzletünk nyereségesebbé válhat rövid időn belül.

Ezenkívül egyszerű a használata, nem az unalmasságig használt matrica gyűjtögetős és beragasztgatós kuponfüzeteket ajánljuk, hanem egy teljesen kész rendszert. Mindehhez nincs szüksége hatalmas informatikai eszközök beruházására, ez mi már megoldottuk az Ön számára. A hűségprogram használatához mindössze egy internet böngésző, és egy áramforrás szükséges, amit terhelhetünk a kártyaolvasókkal, így ahhoz csatlakozva már működésre készen áll a rendszer. Ezután a hét minden napján, 0-24 óráig állandóan rendelkezésre áll, így bármikor ellenőrizheti adatait, beállításait, akcióit a programon belül. Ráadásul nemcsak asztali számítógépről, hanem laptopról, mobiltelefonról és táblagépről is szintén elérhető a rendszer.

2016-04-29T16:27:07+00:00